TUOTTEEMME

 

Smart Fuel Control E85 V5.0 vastaa polttoainesyötöstä

Smart Fuel Control E85-laitteen toiminta perustuu auton moottorinohjaukselta (ECU) tulevan polttoaineen ruiskutussignaalin muunteluun. Polttoaineen ruiskuttaminen tapahtuu täysin Smart Fuel Control E85-laitteen ohjaamana. Jokaista suutinta ohjataan erikseen. Näin laite mukautuu täydellisesti erilaisiin ruiskutustapoihin,ja pitää seoksen aina optimaalisena.Käytännössä etanolipolttoainetta pitää ruiskuttaa enemmän kuin tavallista bensiiniä. Tämä lisäys tehdään pitämällä suuttimia auki vähän pidempään.

Ruiskutusajan muutos

E85-polttoainetta ruiskutetaan enemmän kuin tavallista bensiiniä. Lisäys E85-polttoaineella on noin 22-28 %. Lisäystä muunnellaan tankissa olevan etanolipitoisuuden mukaan. Lisäyksen tarve johtuu etanolin pienemmästä energiatiheydestä.

Automaattinen järjestelmä

Polttoaineen etanolipitoisuus määritetään polttoainelinjaan liitettävän etanolianturin avulla, Mutta tämä ei ole pakollinen laitteen mukana tulee 5 asentoinen kytkin josta voi muuttaa etanoliseoksen Tämä tapahtuu täysin automaattisesti ilman viiveitä. Smart Fuel Control E85 säätää ruiskutusajan reaaliajassa ja aina optimaaliseen arvoon. Käyttäjän ei tarvitse tehdä minkäänlaisia toimenpiteitä eikä säätöjä laitteistoon liittyen. Smart Fuel Control E85 säilyttää moottorin alkuperäisen lambda-korjauksen ennallaan. Näin varmistutaan siitä, että moottori toimii valmistajan alkuperäisten säätöarvojen mukaan sekä päästöt pysyvät alhaisina.

Kylmäkäynnistys

Smart Fuel Control E85 on varustettu ulkoisella lämpötila-anturilla, joka ohjaa laitteen toimintaa lämpötilan mukaan. Näin laite helpottaa käynnistämistä kaikissa lämpötiloissa. Smart Fuel Control E85-laitteen käynnistysautomatiikka on toiminnassa moottorin starttauksen yhteydessä. Kylmissä sääoloissa starttausaika voi olla pidempi kuin lämpimällä säällä. Koneen lämmetessä ongelmat häviävät. Laitetta on testattu yli -30°C pakkasissa.

Auton käynnistyvyys voi heiketä pelkällä RE85:llä, koska Etanolin kylmäkäynnistysominaisuudet ovat huonommat. RE85 on kuitenkin optimoitu palvelemaan Suomen olosuhteita ja auto käynnistyy kyllä kovillakin pakkasilla,mutta kulutus pelkällä etanolilla voi nousta tosi korkeaksi pakkasilla jolloin kannattaa tankata 10-20% bensiiniä sekaan. Käytännössä huono kylmäkäynnistys tarkoittaa sitä, että normaalin yhden käynnistyskerran sijasta voi joutua 2-3 käynnistysyritystä tekemään. Monet autot käynnistyvät kuitenkin samaan tapaan kuin bensiinillä. Yksikään auto ei jää ns. parkkiin E85-polttoaineen heikomman syttymisen takia. Mikäli konvertoidun auton käynnistyvyys heikkenee pakkasilla, voi sitä helpottaa käyttämällä lohkolämmitintä tai lisäämällä tankkauksen yhteydessä RE85:n sekaan 10-20 % bensiiniä.

Huom! Heikompi kylmäkäynnistyvyys johtuu etanolipolttoaineen ominaisuuksista, joten bensiinin tankkaaminen sekaan helpottaa käynnistyksiä ja pienentää kulutuksen nousua pakkasilla

Smart Fuel Control E85 V4.2 edullisempi vaihtoehto vanhempiin autoihin (1990-2000)

Tilauslomake

HINNASTO:

V4.2
  • 4syl 189.-
  • 5syl 214,-
  • 6syl 229,-
  • 8syl 259,-
V5.0
  • 5syl 249,-
  • 6syl 259,-
  • Etanolianturi 79,-


Soita ja tilaa: 044-3025555
Tai tilaa sähöpostilla: fuelflexfinland@gmail.com

4syl 189,-5syl 214,-6syl 229,-8syl 259,-


4syl 239,-5syl 249,-6syl 259,-Etanolianturi 79,-


ToyotaHondaDelphiBosch EV1Bosch EV6DensoJuotoksella asennus

Jos et tiedä suuttimen liitintä ota yhteyttä niin selvitämme sen