E-85 INFO

Innovatiivisen kehityksen ansiosta pienin mahdollinen kulutuksen lisäys

FuelFlex-autot kulkevat E85 etanolilla bensiinin lisäksi. Tarkemmin sanottuna moottori toimii tavallisen 95E bensinin lisäksi myös E85 polttoaineella

Ei FuelFlex autoissa on vain yksi tankki,jonne voi tankata bensiiniä tai E85 etanolipolttoainetta. Tankkaus tapahtuu kuten bensiiniautoissa FuelFlex ohjain pitää huolen lopusta.

Jatkuvasti etanolilla ajettaessa tehdas suosittelee moottorin öljynvaihtoa 10 000- 15 000km välein. Varsinkin kylmäkäynnistyksissä ja lyhyessä ajossa saattaa palamaton polttoaine laimentaa moottoriöljyä liikaa ja siksi suositellaan talvella bensiinin lisäämistä noin 20-30% joka parantaa merkkittävästi kylmäkäynnistyksiä. Lisäksi suositellaan lohkolämmittimen käyttöä.

Kyllä voi kuljettaja voi tankata bensiiniä,E85 etanolia tai näiden sekoitusta FuelFlex ohjain tunnistaa käytettävän polttoaineen ja säätää polttoaineen syötön automaattisesti ajettiinpa sitten bensiinillä E85 polttoaineella tai näiden sekoituksella.

FuelFlex moottoriohjausjärjestelmän anturit tunnistavat automaattisesti käytetyn polttoaineen ja säätävät polttoaineen syötön niin että se toimii samalla tavalla koko ajan,ajettiinpa sitten bensiinillä,etanolilla tai näiden sekoituksella.

Ei,Henry Ford ajoi etanolilla jo vuonna 1896!

Suomalainen etanolimuutossarja 3 vuoden Takuu

ABC: n ympäristöystävällisempi EkoFlex E85 -polttoneste.

Polttoainevalikoimaamme kuuluu ympäristöystävällisempi EkoFlex E85 -korkeaseosetanolipolttoneste, joka soveltuu Flexfuel -moottorilla varustettuihin autoihin. Se vähentää autoilun fossiilisia hiilidioksidipäästöjä jopa 80 %.

EkoFlex E85 -polttoneste on kotimainen tuote, joka on kehitetty suomalaisiin oloihin. Se sisältää 80–85 % bioetanolia, jota valmistetaan kotimaisesta elintarviketeollisuuden biojätteestä siellä, missä raaka-ainetta syntyy. Etanoli tuotetaan pienissä laitoksissa elintarviketeollisuuden jätevirtojen syntysijoilla, jolloin raaka-aineiden kuljetuksia ei tarvita käytännössä lainkaan.

Lue lisää..

RE85 – TEHOKKAAMPI BIOETANOLI SUOMALAISESTA JÄTTEESTÄ

Nyt voit ajaa ympäristöystävällisemmin tehosta tinkimättä.

Suomalaisesta biojätteestä valmistettu RE85 vähentää autoilun fossiilisia hiilidioksidipäästöjä jopa 80% *. Joulukuussa 2014 myyntiin tulleen uuden RE85:n parannettu koostumus antaa enemmän tehoa ja parempaa voitelevuutta.

RE85 sopii polttoaineeksi flexfuel-automalleihin (FFV). Pienennä omaa hiilijalanjälkeäsi vaihtamalla autosi nykyaikaiseen flexfuel-autoon ja tankkaamalla RE85:a.

Lue lisää..

E85 muutossarja
E85 muutossarja
E85 muutossarja